Ново Популарно
Аголна гарнитура Капри

Аголна гарнитура Капри

Цена: 44.500 ден

  • Димензии: 270 х 215 цм
  • Простор за спиење: 210 х 140 цм

Опис на производот

  • Изработена од буково дрво, ХР пена и ПУ пена и поседува механизам за спиење
  • Димензии: 270 х 215 цм
  • Простор за спиење: 210 х 140 цм

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.