Ново Популарно
Аголна гарнитура Бомбај

Аголна гарнитура Бомбај

Цена: 42.800 ден

  • Димензии: 280 x 220 х 88 цм
  • Простор за спиење: 220 х 140 цм

Опис на производот

Гарнитурата е направена од буково дрво и висококвалитетна ХР пена и ПУ пена и поседува механизам за спиење.

  • Достапни дезени: повеќе дезени по штоф карта
  • Димензии: 280 x 220 х 88 цм
  • Простор за спиење: 220 х 140 цм

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.