Ново Популарно Промоција
Гардеробер Зевс
Гардеробер Зевс
Гардеробер Зевс
Гардеробер Зевс
Гардеробер Зевс

Гардеробер Зевс

Цена: 16.080 ден

Димензии:  120 х 62 х 200 цм

Опис на производот

Ширина (cm): 120
Длабочина (cm): 62
Висина (cm): 200
Достапни дезени храст, снежен храст и артисан храст

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.