Трпезариска маса Киа ФИ 110

Трпезариска маса Киа ФИ 110

Цена: 18.500 ден

Димензии: ФИ 110
Механизам за пуштање: + 30 цм

Опис на производот

Димензии: ФИ 110
Механизам за пуштање: + 30 цм
Достапно во повеќе дезени во мат или висок сјај варијанта

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.