Трпезариска маса Пабло ТР
Трпезариска маса Пабло ТР
Трпезариска маса Пабло ТР
Трпезариска маса Пабло ТР

Трпезариска маса Пабло ТР

Цена: 13.720 ден

Димензии: 140 х 80 цм и 160 х 90 цм

Димензии

Опис на производот

Димензии: 140 х 80 цм и 160 х 90 цм
Ногарки: црни
Плоча: артисан,  снежен храст или темен орев

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.