ИН МДФ ВА60
ИН МДФ ВА60
ИН МДФ ВА60
ИН МДФ ВА60

ИН МДФ ВА60

Цена: 4.810 ден

Димензии: 60 х 31 х 57 цм

Опис на производот

Ширина (cm): 60
Длабочина (cm): 31
Висина (cm): 57
Достапни дезени бел сјај, беж сјај, кашмир сјај, бордо сјај

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.