Ново Популарно
Аголна гарнитура Тифани

Аголна гарнитура Тифани

Цена: 49.500 ден

  • Димензии: 292 x 211 х 88 цм
  • Простор за спиење: 190 х 130 цм

Опис на производот

Гарнитурата е направена од буково дрво и висококвалитетна ХР пена и ПУ пена и поседува механизам за спиење.

  • Достапни дезени: повеќе дезени по штоф карта
  • Димензии: 292 x 211 х 88 цм
  • Простор за спиење: 190 х 130 цм

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.