Ново Популарно
ТДФ Амбер

ТДФ Амбер

Цена: 61.000 ден

Гарнитурата е направена од буково дрво и висококвалитетна ХР пена и ПУ пена, а троседот поседува механизам за спиење.

Опис на производот


Достапни дезени: повеќе дезени по штоф карта

Тросед:

  • Димензии: 210 x 97 х 86 цм
  • Простор за спиење: 190 х 150 цм
Двосед:
  • Димензии: 180 х 97 х 86 цм
Фотелја:
  • Димензии: 108 x 97 x 86 цм

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.