Популарно Промоција
Аголна гарнитура Венера
Аголна гарнитура Венера
Аголна гарнитура Венера

Аголна гарнитура Венера

Цена: 42.500 ден

Димензии: 260 х 215 цм
Простор за спиење: 220 х 140 цм

Опис на производот

Аголната гарнитура е направена од жичано јадро и поседува механизам за спиење и сандак за постелнина,

Димензии: 260 х 215 цм
Простор за спиење: 220 х 140 цм

Достапни дезени: повеќе дезени по штоф карта

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.