Ново
Аголна гарнитура Малибу
Аголна гарнитура Малибу
Аголна гарнитура Малибу

Аголна гарнитура Малибу

Цена: 35.999 ден

Димензии: 256 х 175 цм
Простор за спиење: 200 х 130 цм

Опис на производот

Аголната гарнитура е направена од буково дрво и висококвалитетна мемори пена и поседува механизам за спиење.

Димензии: 256 х 175 цм
Простор за спиење: 200 х 130 цм

Достапни дезени: повеќе дезени по штоф карта

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.