Ново Популарно Промоција
Аголна гарнитура Квин
Аголна гарнитура Квин
Аголна гарнитура Квин

Аголна гарнитура Квин

Цена: 59.470 ден

Димензии: 292 х 232 х 92 цм
Простор за спиење: 235 х 123 цм

Опис на производот

Аголната гарнитура е направена од буково дрво и висококвалитетна мемори пена и поседува механизам за спиење.

Димензии: 292 х 232 х 92 цм
Простор за спиење: 235 х 123 цм

Достапни дезени: крем и сиво

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.