Популарно
Тросед Бруно
Тросед Бруно
Тросед Бруно

Тросед Бруно

Цена: 21.000 ден

Должина: 200 цм
Простор за спиење: 200 х 150 цм

Опис на производот

Троседот поседува душек од федери, механизам за спиење и кутија за постелнина.

Должина: 200 цм
Простор за спиење: 200 х 150 цм
Достапни дезени: повеќе дезени по штоф карта

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.