Популарно
Клуб маса Каја/1

Клуб маса Каја/1

Цена: 9.500 ден

Димензии: 133 х 70 цм
*Можност за изработка во димензии по порачка

Опис на производот

Материјал: дрвена конструкција со медијапан
Димензии: 133 х 70 цм (можност за изработка во други димензии)
Достапни дезени: повеќе дезени

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.