Ново Популарно
Кревет Нумеро 902Ф
Кревет Нумеро 902Ф
Кревет Нумеро 902Ф
Кревет Нумеро 902Ф
Кревет Нумеро 902Ф
Кревет Нумеро 902Ф

Кревет Нумеро 902Ф

Цена: 15.410 ден

Димензии: 102 x 205 x 90 цм

Опис на производот

Ширина (cm): 102
Должина (cm): 205
Висина (cm): 90
Достапни дезени снежен храст

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.