Ново
Кревет Нумеро КР БОК

Кревет Нумеро КР БОК

Цена: 7.880 ден

Димензии: 102 x 205 x 75 цм

Опис на производот

Ширина (cm): 102
Должина (cm): 205
Висина (cm): 75
Достапни дезени снежен храст

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.