Популарно
Елемент за претсобје Аполон ПА3 огледало
Елемент за претсобје Аполон ПА3 огледало
Елемент за претсобје Аполон ПА3 огледало

Елемент за претсобје Аполон ПА3 огледало

Цена: 2.660 ден

Димензии: 50 х 2 х 113 цм

Опис на производот

Ширина (cm): 50
Длабочина (cm): 2
Висина (cm): 113
Достапни дезени храст, снежен храст и артисан храст

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.