Популарно
Елемент за претсобје Аполон ПА3 Комода
Елемент за претсобје Аполон ПА3 Комода
Елемент за претсобје Аполон ПА3 Комода

Елемент за претсобје Аполон ПА3 Комода

Цена: 5.210 ден

Димензии: 50 х 37 х 95 цм

Опис на производот

Ширина (cm): 50
Длабочина (cm): 37
Висина (cm): 95
Достапни дезени храст, снежен храст и артисан храст

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.