social image

Како да го подобрите домот

Вашиот дом треба да биде Ваша оаза за уживање. Ние Ви предлагаме неколку начини на кои ќе успеете да го направите домот пријатно место за опуштање:

Прочитај повеќе

Совети за уредување на детската соба

Детските соби се мултифункционален простор во кој треба да обезбедите добри услови за спиење и одмор, но и за учење и играње.

Прочитај повеќе

Корисни совети за уредување на домот

Преуредувањето на домот воопшто не мора да е скапо, долготрајно и заморно. Еве 7 едноставни и евтини идеи со кои во еден викенд можете да добиете целосно освежен стан:

Прочитај повеќе