social image

Како да го извлечете максимумот од вашата мала кујна?

Сите сонуваме за идеална голема кујна со раскошен остров во средина, многу слободен простор и простор за складирање, но честопати реалноста е целосно спротивна на нашите очекувања.

Прочитај повеќе

Како да го одберете идеалниот душек?

Добриот сон е основа за здравјето на целиот организам, а правилниот избор на душек, наддушек или перница е вистинскиот чекор во реализацијата на тој план.

Прочитај повеќе

Корисни совети за уредување на домот

Преуредувањето на домот воопшто не мора да е скапо, долготрајно и заморно. Еве 7 едноставни и евтини идеи со кои во еден викенд можете да добиете целосно освежен стан:

Прочитај повеќе