social image

Совети за уредување на детската соба

Детските соби се мултифункционален простор во кој треба да обезбедите добри услови за спиење и одмор, но и за учење и играње.

Прочитај повеќе

Како да го одберете вистинкиот тросед за Вас?

Во модерното време троседот се користи за многу повеќе работи, освен за одмор на нозете и опуштање во текот на денот. Затоа е важно да се избере вистинскиот.

Прочитај повеќе

Мала дневна соба: шест бои кои визуелно ќе го зголемат просторот

Декорирањето на мал ентериер е голем предизвик. Ако уредувате мала дневна соба и не знаете од каде да започнете, дизајнерите на ентериер советуваат најпрво да се фокусирате на визуелно зголемување на просторот.

Прочитај повеќе