social image

Популарни производи - аголни и тдф гарнитури

Подреди по  
Популарно
Аголна гарнитура Ариа

Аголна гарнитура Ариа

Изработена од буково дрво, ХР пена и ПУ пена Димензии: 296 х 216 цм Со механизам за спиење: 220 х 140 цм

31.000 ден
Ново Популарно
Аголна гарнитура Бомбај

Аголна гарнитура Бомбај

Гарнитурата е направена од буково дрво и висококвалитетна ХР пена и ПУ пена и поседува механизам за спиење. Достапни дезени: повеќе дезени по штоф карта Димензии: 280 x 220 х 88 цм Простор за спиење: 220 х 140 цм

37.300 ден
Популарно Промоција
Аголна гарнитура Венера

Аголна гарнитура Венера

Аголната гарнитура е направена од буково дрво и јоги душек и поседува механизам за спиење и сандак за постелнина,Димензии:                       260 х 215 цмПростор за спиење:      220 х 140 цмДостапни дезени: повеќе дезени по штоф карта

33.900 ден
Ново Популарно
Аголна гарнитура Капри

Аголна гарнитура Капри

Изработена од буково дрво, ХР пена и ПУ пена и поседува механизам за спиење Димензии: 270 х 215 цм Со механизам за спиење: 210 х 140 цм

35.560 ден
Ново Популарно Промоција
Аголна гарнитура Квин

Аголна гарнитура Квин

Аголната гарнитура е направена од буково дрво и висококвалитетна мемори пена и поседува механизам за спиење.Ширина:                              292Длабочина:                         232Висина:                                92Простор за спиење:     ...

52.709 ден
Ново Популарно
Аголна гарнитура Лагун

Аголна гарнитура Лагун

Изработена од буково дрво, ХР пена и ПУ пена Димензии: 275 х 233 цм Со механизам за спиење: 220 х 140 цм

49.250 ден
Популарно
Аголна гарнитура Смарт

Аголна гарнитура Смарт

Аголната гарнитура е направена од буково дрво и јоги душек и поседува механизам за спиење.Димензии: 300 х 220 цмПростор за спиење:  200 х 160 цмДостапни дезени: повеќе дезени по штоф карта

40.950 ден
Ново Популарно
Аголна гарнитура Тифани

Аголна гарнитура Тифани

Гарнитурата е направена од буково дрво и висококвалитетна ХР пена и ПУ пена и поседува механизам за спиење. Достапни дезени: повеќе дезени по штоф карта Димензии: 292 x 211 х 88 цм Простор за спиење: 190 х 130 цм

41.470 ден
Ново Популарно
ТДФ Амбер

ТДФ Амбер

Гарнитурата е направена од буково дрво и висококвалитетна ХР пена и ПУ пена, а троседот поседува механизам за спиење.Достапни дезени: повеќе дезени по штоф картаТросед: Димензии: 210 x 97 х 86 цм Простор за спиење: 190 х 150 цмДвосед: Димензии: 180 х...

52.501 ден

Популарни производи