social image

Производи - кујни иверица

Подреди по  
Амбиент кујна иверица

Амбиент кујна иверица

Амбиент кујна иверица

Нема цена
Ново Популарно
Блок кујна Стандард 200

Блок кујна Стандард 200

Кујната Стандард 200 е идеална за помал простор кој со помош на оваа кујна ќе стане функционално и модерно место за подготовка и складирање на храна.

16.600 ден
ИН В20

ИН В20

Ширина (cm): 20 Длабочина (cm): 29 Висина (cm): 72 Достапни дезени бело

1.070 ден
ИН В30

ИН В30

Ширина (cm): 30 Длабочина (cm): 31 Висина (cm): 72 Достапни дезени снежен храст, сив храст, златен храст и песок мат

1.810 ден
ИН В40

ИН В40

Ширина (cm): 40 Длабочина (cm): 31 Висина (cm): 72 Достапни дезени снежен храст, сив храст, златен храст и песок мат

2.200 ден
ИН В45

ИН В45

Ширина (cm): 45 Длабочина (cm): 31 Висина (cm): 72 Достапни дезени снежен храст, сив храст, златен храст и песок мат

2.380 ден
ИН В60

ИН В60

Ширина (cm): 60 Длабочина (cm): 31 Висина (cm): 72 Достапни дезени снежен храст, сив храст, златен храст и песок мат

2.731 ден
ИН В80

ИН В80

Ширина (cm): 80 Длабочина (cm): 31 Висина (cm): 72 Достапни дезени снежен храст, сив храст, златен храст и песок мат

4.000 ден
ИН В80С

ИН В80С

Ширина (cm): 80 Длабочина (cm): 31 Висина (cm): 72 Достапни дезени снежен храст, сив храст, златен храст и песок мат

5.220 ден

Популарни производи