Ново
Гардеробер Лара 150
Гардеробер Лара 150
Гардеробер Лара 150
Гардеробер Лара 150

Гардеробер Лара 150

Цена: 24.040 ден

Димензии: 150 x 62 x 220 цм

дезен

Опис на производот

Ширина (cm): 150
Длабочина (cm): 62
Висина (cm): 220
Достапни дезени бело/премиум храст. артисан/сиво и снежен храст/сиво

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.