Ново
Аголна гарнитура Бруклин
Аголна гарнитура Бруклин
Аголна гарнитура Бруклин

Аголна гарнитура Бруклин

Цена: 56.900 ден

Моделот Бруклин е гарнитура со современ дизајн кој се состои од модуларни елементи, со поединечни димензии. Со помош на модулите си формирате софа по ваши димензии и дизајн, фиксна или со механизам.

Опис на производот

Димензии:                       310 х 260 цм
Простор за спиење:      260 х 140 цм

*Достапни дезени: крем, кафено и сиво
*Димензиите на моделот може да се менуваат според избраните елементи

*Двосед,
140 х 100 цм, 16.100 ден
*Двосед со механизам, 140 х 100 цм, 21.500 ден
*Тросед, 190 х 100 цм, 21.300 ден
*Тросед со механизам, 190 х 100 цм, 27.700 ден
*Агол, 100 х 100 цм, 12.900 ден
*Лежај, 225 х 80 цм, 21.500 ден
*Страница, 100 х 20 цм, 3.300 ден

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.