Тросед Тори
Тросед Тори
Тросед Тори

Тросед Тори

Цена: 19.900 ден

Изработен од буково дрво, ХР пена и ПУ пена

Опис на производот

  • Димензии: 227 х 87 х 87 цм
  • Поседува механизам за спиење
  • Простор за спиење: 200 x 140 цм

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.