Ново
Биро Архимед
Биро Архимед
Биро Архимед

Биро Архимед

Цена: 8.000 ден

Ширина (cm): 160 Длабочина (cm): 90 Висина (cm): 76 Достапни дезени сив храст/црно и златен храст/црно

Опис на производот

Ширина (cm): 160
Длабочина (cm): 90
Висина (cm): 76
Достапни дезени сив храст/црно и златен храст/црно

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.