Аголна гарнитура Лара

Аголна гарнитура Лара

Цена: 48.500 ден

  • Димензии: 300 х 210 цм

Опис на производот

  • Изработена од буково дрво и жичано јадро
  • Димензии: 300 х 210 цм
  • Достапни дезени: повеќе дезени по штоф карта

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.