Популарно
Лежај Болеро

Лежај Болеро

Цена: 19.441 ден

Тапациран лежај со каса за складирање Достапни димензии: 200 x 120, 200 х 140, 200 х 160, 200 х 180 цм и други димензии по порачка Достапни дезени: повеќе дезени по штоф карта

Димензии

Опис на производот

  • Тапациран лежај со каса за складирање
  • Достапни димензии: 200 x 120, 200 х 140, 200 х 160, 200 х 180 цм и други димензии по порачка
  • Достапни дезени: повеќе дезени по штоф карта

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.