Ново
Елемент за претсобје Елеганс - закачалка со комода
Елемент за претсобје Елеганс - закачалка со комода
Елемент за претсобје Елеганс - закачалка со комода

Елемент за претсобје Елеганс - закачалка со комода

Цена: 10.380 ден

Димензии: 80 х 38 х 209 цм

Дезен

Опис на производот

Ширина (cm): 80
Длабочина (cm): 38
Висина (cm): 209
Достапни дезени бел сјај и песок сјај

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.