Ново Промоција
Аголна гарнитура Рива
Аголна гарнитура Рива
Аголна гарнитура Рива

Аголна гарнитура Рива

Цена: 31.500 ден

Аголната гарнитура е направена од буково дрво и висококвалитетна мемори пена и поседува механизам за спиење.Димензии: 215 х 190 цмПростор за спиење: 190 х 140 цмДостапни дезени: повеќе дезени по штоф карта

Опис на производот

Аголната гарнитура е направена од буково дрво и висококвалитетна мемори пена и поседува механизам за спиење.

Димензии: 215 х 190 цм
Простор за спиење: 190 х 140 цм

Достапни дезени: повеќе дезени по штоф карта

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.