Ново
Аголна гарнитура Грета
Аголна гарнитура Грета
Аголна гарнитура Грета

Аголна гарнитура Грета

Цена: 38.900 ден

Аголната гарнитура е направена од буково дрво и висококвалитетна мемори пена и поседува механизам за спиење.Ширина:                              252Длабочина:                         182Простор за спиење:           190 х 130Достапни дезени: повеќе дезени по штоф карта

Опис на производот

Аголната гарнитура е направена од буково дрво и висококвалитетна мемори пена и поседува механизам за спиење.

Ширина:                              252
Длабочина:                         182
Простор за спиење:           190 х 130

Достапни дезени: повеќе дезени по штоф карта

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.