Популарно
Ормар Фортуна ФУ
Ормар Фортуна ФУ
Ормар Фортуна ФУ
Ормар Фортуна ФУ
Ормар Фортуна ФУ
Ормар Фортуна ФУ

Ормар Фортуна ФУ

Цена: 11.409 ден

Ширина (cm): 88/88 Длабочина (cm): 52 Висина (cm): 222 Достапни дезени бело, храст, снежен храст и темен орев

Дезен

Опис на производот

Ширина (cm): 88/88
Длабочина (cm): 52
Висина (cm): 222
Достапни дезени бело, храст, снежен храст и темен орев

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.