Ново
Аголна гарнитура Марлен

Аголна гарнитура Марлен

Цена: 33.900 ден

  • Димензии: 256 х 178 цм
  • Со механизам за спиење: 200 х 140 цм

Опис на производот

  • Изработена од буково дрво, ХР пена и ПУ пена
  • Димензии: 256 х 178 цм
  • Со механизам за спиење: 200 х 140 цм
  • Достапни повеќе дезени по штоф карта

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.