social image

Како да го подобрите домот

Вашиот дом треба да биде Ваша оаза за уживање. Ние Ви предлагаме неколку начини на кои ќе успеете да го направите домот пријатно место за опуштање:

Прочитај повеќе

Осветлување за дневна соба

Осветлувањето претставува многу важен детал во секој дом. Постојат три основни типа на осветлување кои се применуваат заедно: општо, наменско и акцентирано. Доброто осветлување ги комбинира сите три вида.

Прочитај повеќе

Совети за уредување на детската соба

Детските соби се мултифункционален простор во кој треба да обезбедите добри услови за спиење и одмор, но и за учење и играње.

Прочитај повеќе