social image

Сите производи

Подреди по  
Популарно
Аголна гарнитура Перла

Аголна гарнитура Перла

Аголната гарнитура е направена од буково дрво и висококвалитетна мемори пена и поседува механизам за спиење.Димензии: 280 х 215 цмПростор за спиење:  230 х 150 цмДостапни дезени: повеќе дезени по штоф карта

27.500 ден
Ново Промоција
Аголна гарнитура Рива

Аголна гарнитура Рива

Аголната гарнитура е направена од буково дрво и висококвалитетна мемори пена и поседува механизам за спиење.Ширина:                              215Длабочина:                         190Простор за спиење:           190 х 140Достапни дезени: повеќе де...

27.270 ден
Ново Промоција
Аголна гарнитура Римано

Аголна гарнитура Римано

Аголната гарнитура е направена од буково дрво и висококвалитетна мемори пена и поседува механизам за спиење.Ширина:                              270Длабочина:                         203Простор за спиење:           220 х 140Достапни дезени: повеќе де...

35.599 ден
Аголна гарнитура Сигма

Аголна гарнитура Сигма

Изработена од буково дрво, ХР пена и ПУ пена Димензии: 225 х 225 цм Со механизам за спиење: 190 х 140 цм

26.780 ден
Популарно
Аголна гарнитура Смарт

Аголна гарнитура Смарт

Аголната гарнитура е направена од буково дрво и јоги душек и поседува механизам за спиење.Димензии: 300 х 220 цмПростор за спиење:  200 х 160 цмДостапни дезени: повеќе дезени по штоф карта

38.880 ден
Ново Популарно
Аголна гарнитура Тифани

Аголна гарнитура Тифани

Гарнитурата е направена од буково дрво и висококвалитетна ХР пена и ПУ пена и поседува механизам за спиење. Достапни дезени: повеќе дезени по штоф карта Димензии: 292 x 211 х 88 цм Простор за спиење: 190 х 130 цм

41.470 ден
Аголна гарнитура Уна

Аголна гарнитура Уна

Аголна гарнитура Уна

21.500 ден
Амбиент кујна Елеганс

Амбиент кујна Елеганс

Амбиент кујна Елеганс

Нема цена
Амбиент кујна иверица

Амбиент кујна иверица

Амбиент кујна иверица

Нема цена

Популарни производи