Популарно
Аголна гарнитура Амбер
Аголна гарнитура Амбер
Аголна гарнитура Амбер

Аголна гарнитура Амбер

Цена: 41.899 ден

Димензии: 280 x 245 цм

Опис на производот

  • Изработена од  ХР пена и ПУ пена
  • Димензии: 280 х 245 цм
  • Со механизам за спиење

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.