Популарно
ТДФ Бени

ТДФ Бени

Цена: 46.201 ден

Гарнитурата е направена од буково дрво и висококвалитетна ХР пена и ПУ пена, а троседот поседува механизам за спиење.

Опис на производот

Гарнитурата е направена од буково дрво и висококвалитетна ХР пена и ПУ пена, а троседот поседува механизам за спиење.

Достапни дезени: повеќе дезени по штоф карта

Тросед:

  • Димензии: 225 x 92 х 75 цм
  • Простор за спиење: 190 х 140 цм
Двосед:
  • Димензии: 180 х 92 х 75 цм
Фотелја:
  • Димензии: 85 x 92 x 75 цм

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.