Аголна гарнитура Бени
Аголна гарнитура Бени
Аголна гарнитура Бени
Аголна гарнитура Бени

Аголна гарнитура Бени

Цена: 42.699 ден

  • Димензии: 300 x 230 х 75 цм
  • Простор за спиење: 260 х 145 цм

Опис на производот

  • Гарнитурата е направена од буково дрво и висококвалитетна ХР пена и ПУ пена и поседува механизам за спиење.

  • Достапни дезени: повеќе дезени по штоф карта
  • Димензии: 300 x 230 х 75 цм
  • Простор за спиење: 260 х 145 цм

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.