Ново Промоција
Претсобје Донатело
Претсобје Донатело
Претсобје Донатело
Претсобје Донатело

Претсобје Донатело

Цена: 7.220 ден

Ширина (cm): 90 Длабочина (cm): 37 Висина (cm): 209 Достапни дезени храст, артисан храст и снежен храст

Опис на производот

Ширина (cm): 90
Длабочина (cm): 37
Висина (cm): 209
Достапни дезени храст, артисан храст и снежен храст

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.