Ново Популарно
Француски лежај Тито
Француски лежај Тито
Француски лежај Тито
Француски лежај Тито

Француски лежај Тито

Цена: 35.900 ден

Францускиот лежај Тито со својот дизајн никого не остава рамнодушен, а неговиот квалитет ќе Ви се допадне на прв поглед.

Опис на производот

Францускиот лежај Тито со својот дизајн никого не остава рамнодушен, а неговиот квалитет ќе Ви се допадне на прв поглед. Составен е од душек со џебно јадро и наддушек.

Димензии: 200 x 160 и 200 х 180 цм
Достапни дезени: крем, розе и индиго плава

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.